تقویت مهارت نوشتن : تقویت مهارت writing

تقویت مهارت نوشتن - تقویت مهارت writing

در این قسمت از آموزش زبان انگلیسی از وب سایت ایزولرن قصد دارم روش های تقویت مهارت نوشتن به انگلیسی یا تقویت مهارت writing را برای شما بررسی کنم.

همانطور که می دانید مهارت نوشتن به انگلیسی یا مهارت نوشتاری بعد از مهارت های شنیداری، گفتاری و خواندن اتفاق می افتد که ترتیب آن ها LSRW است که هر حرف نشان دهنده یک مهارت است،(Listening, Speaking, Reading, Writing).

 

حتما بخوانید : اصول پاراگراف نویسی در انگلیسی

 

یادگیری رایتینگ در همه زبان ها جزو دشوارترین مهارت هاست و بسیاری از زبان آموزان در سطوح مختلف در یادگیری این مهارت دچار مشکل می شوند و به عبارتی چالش برانگیرترین مهارت زبانی به شمار می رود.

در ادامه روش های کاربردی که به شما کمک می کند به بهترین شکل بنویسید و مهارت نوشتاری یا همان رایتینگ خودتان را تقویت کنید را بررسی می کنیم.

۱) دایره واژگان خود را افزایش دهید. برای بیان مطلب مورد نظر خودتان و تقویت مهارت writing خود نیاز به داشتن دایره واژگانی گسترده هستید. هر چه تعداد لغت بیشتری را بلد باشید و بتوانید از آن ها به شکل فعال استفاده کنید و جمله بسازید برای نوشتن مشکل کمتری خواهید داشت. پس یکی پیش نیاز های خوب نوشتن، داشتن دایره لغات مناسب است. برای یادگیری روش های افزایش دایره واژگان مقاله زیر را بخوانید.

 

حتما بخوانید : چگونه به راحتی دامنه لغات انگلیسی خود را گسترش بدهیم؟

۲) بر روی املای کلمات مسلط شوید.

دانستن املای کلمات برای یک نوشته خوب کاملا ضروری است. اگر بخواهیم تخصصی تر صحبت کنیم یکی از زیر مهارت های زبان املا(Spelling) است که به طور مستقیم بر مهارت اصلی که رایتینگ است تاثیر می گذارد. غلط املایی معنی جمله شما را تغییر می دهد. به عنوان مثال: “bare” و “bear” دارای تلفظ یکسان هستند اما اولی به معنی “برهنه” و دومی “خرس” است یا “sea” به معنی دریا و “see” به معنی دیدن نیز هر دو تلفظ یکسانی دارند که اگر املای اینگونه کلمات اشتباه نوشته شود معنی جمله به طور کلی از هدف خود خارج می شود و در نهایت غلط املایی درک این مطلب که شما نوشته اید را برای خواننده دشوار می کند.

نکته: برای تقویت املا حتما باید تمرین کنید و راه دیگری وجود ندارد.این کار را می توانید با استفاده از فلش کارت ها انجام دهید و در اوقات فراغت خودتان را محک بزنید. در اینترنت هم با مراجعه به سایت spellquiz.com و یا homespellingwords.com می توانید با توجه به سطح خودتان نوع تمرین را انتخاب کنید و از خودتان امتحان بگیرید.

۳) به طور مرتب از منابع مختلف برای مطالعه متن ها استفاده کنید.

خیلی از زبان آموزان اینطور فکر می کنند که با مطالعه زیاد می توانند بهتر بنویسند و البته که این طرز فکر درست است.

خواندن به زبان انگلیسی از بسیاری جهات مفید است. یک روش عالی برای ایده گرفتن از سبک های مختلف نوشتن و دیدن نحوه استفاده مناسب از کلمات است.

اگر قصد مهاجرت یا ادامه تحصیل دارید و می خواهید در یکی از آزمون های تافل یا آیلتس شرکت کنید حتما باید موضوعات مختلفی را بررسی کنید که در این زمینه جدای از خواندن و تمرین نمونه سوالات گذشته و آشنا شدن با موضوعات رایج، خواندن روزنامه یا مجلات انگلیسی می تواند در ایده پردازی و تقویت مهرات نوشتن به انگلیسی به شما کمک کند.

نکته: کتاب یا مقاله با موضوعاتی را انتخاب کنید که به آن ها علاقه بیشتری دارید. یادگیری نباید خسته کننده باشد. هر متن را چندین بار بخوانید تا مطمئن شوید که چگونه می توانید از کلمات و اصطلاحات جدید در متن استفاده کنید. برای دانلود رایگان مجلات مختلف می توانید از سایت freemagazinepdf.com استفاده کنید.

۴) گرامر خودتان را تقویت کنید. گرامر از این جهت بسیار مهم است که باعث بهبود کیفیت نوشتار شما می شود.

همیشه از زمان ها به درستی استفاده کنید و یادگیری نقطه گذاری (punctuation)را فراموش نکنید که دو اصل پایه ای در گرامر هستند.

نقطه گذاری یک گزینه عالی برای شفاف و روان کردن نوشتار شماست.

نکته: همیشه بعد از نوشتن دو بار آن را بخوانید .بار اول ، به دنبال اشتباهات کلی و بار دوم به دنبال اشتباهات با گرامر خاص و بررسی صحت و درستی نقطه گذاری ها باشید.

۵) شروع به نوشتن کنید.

بعد از رعایت نکات بالا شروع به نوشتن کنید. خیلی ها از نوشتن دوری می کنند چرا که فکر می کنند چیزی برای نوشتن ندارند. همیشه به یاد داشته باشید که اولین قدم سختترین قدم است.با این حال ، بهترین راه برای بهبود و تقویت مهارت نوشتن این است که یک قلم و کاغذ بگیرید یا در مقابل رایانه خود بنشینید و بنویسید.

برای نوشتن سعی کنید چندین بار از یک موضوع خاص بنویسید و هر بار آن را ویرایش کنید و یا به کسی که از دانش زبانی خوبی برخوردار است بدهید تا آن را برای شما تصحیح کند.

حتی برای نویسندگان حرفه ای هم پیش نویس اول، هرگز بی نقص نیست. به یاد داشته باشید ، تا تمرین نکنید چیزی یاد نخواهید گرفت و تنها راه تقویت مهارت writing نوشتن و تمرین کردن است.

 

نکات تکمیلی برای تقویت مهارت نوشتن :

۱) تمرکز روی نوع نگارش مورد نظر.

اگر می خواهید در مورد موضوع خاصی بنویسید حتما روی همان موضوع تمرکز کنید. مثلا اگر نیاز به نگارش در زمینه تجاری دارید تمرکز خودتان را معطوف به لغات و عبارات تجاری کنید که بهترین نتیجه را کسب کنید. اگر می خواهید برای آزمون آیلتس آماده شوید سبک نگارش شما باید به همان شکلی باشد که آزمون می طلبد. پس ببینید راجع به چی و برای چی می نویسید، بعد به همان سمت با شیوه مناسب بنویسید.

۲) یکی از روش های کاربردی برای رسیدن به سطح مطلوب کپی برداری از متن های مشابه و الگو گرفتن از نحوه نوشتن در مورد یک موضوع خاص است.

در حال حاضر که اینترنت به شکل گسترده ای قابل دسترس هست کافی هست که مطلبی که به دنبال آن هستید را جستجو کنید و الگوهای مناسبی را پیدا کنید و قدم به قدم با آن مشابه نویسی کنید ولی یادتان باشد که فقط برای الگو برداری و نمونه این کار را انجام می دهیم. به طور کلی یکی از اصول مهم در نوشتار خلاقیت است که نباید فراموش شود.

۳) برای پیشرفت در این مهارت نیاز هست که اشکالات شما برطرف شوند. یکی از راه های ساده و در دسترس استفاده از وبسایت هایی است که این کار را برای شما انجام می دهند. یکی از کاربردی ترین سایت ها که ایرادات گرامری و نگارشی مثل نقطه گذاری ها را برای شما مشخص می کند grammarly.com می باشد.

 

امیدوارم این مقاله تقویت مهارت نوشتن یا تقویت مهارت writing برای شما مفید بوده باشد. اگر این مطلب برای شما مفید بود خوشحال می شویم ما را به دوستان خود معرفی کنید و در شبکه های اجتماعی نیز به اشتراک بگذارید. 🙂

 

کاربرانی که این مطلب را مطالعه نموده اند، به مطالب زیر نیز علاقه مند بوده اند:

آیلتس
جدیدترین سوالات آیلتس آکادمیک و جنرالنکات مهم آیلتس : لغات و کلمات در آزمون آیلتس چگونه شمارش می شوند؟
۵ لغت کاربردی برای بهبود نمره مکالمه آیلتسکسب نمره آیلتس ۷ یا ۷٫۵ در یک هفته
رایتینگ آیلتس تسک 1آموزش نوشتن overview در تسک ۱ رایتینگ آیلتس
نکات کلیدی در نمودار تسک ۱ آیلتستصحیح رایتینگ آیلتس
رایتینگ آیلتسبایدها و نبایدهای رایتینگ تسک ۱ آیلتس
پارافریز کردن در آزمون آیلتسجملات مرکب یا Complex Sentence
تعداد کلمه در رایتینگ آیلتسجدول،نمودار و گراف در رایتینگ آیلتس | تحلیل نمودار میله ای
نحوه صحیح استفاده از کلمات مترادف (نکات مهم رایتینگ آیلتس)رایتینگ آیلتس جنرال تسک ۱
نقشه ها در رایتینگ تسک ۱ آیلتس آکادمیکلغات رایتینگ تسک 1 آکادمیک درس اول
ساختار پارگراف ها در آیلتستحلیل نمودار در آیلتس : نمودار های چندگانه
اشتباهات رایج در رایتینگ آیلتس تسک 1لغاتی که نمره آیلتس شما در رایتینگ را کاهش می دهند
موضوعات رایتینگ آیلتسآموزش رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک ۱
گرامر آیلتسبیان تضاد در انگلیسی

 

5/5 ( 3 نظر )
0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در این دیدگاه
اطلاع از
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x