رایتینگ آیلتس آکادمیک و جنرال (IELTS Writing)
در ابتدای این مرجع جامع آموزش رایتینگ آیلتس، نمونه هایی از رایتینگ آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال را برای استفاده شما کاربر گرامی قرار می دهیم.
برای دانلود نمونه سوالات رایتینگ IELTS بر روی لینک های آبی زیر کلیک کنید:
- دانلود نمونه سوال رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک ۱ (PDF, 257KB)
- دانلود نمونه سوال رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک ۲ (PDF, 249KB)
- دانلود نمونه جواب و نظر ممتحن رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک ۲ (PDF, 116KB)
- دانلود نمونه سوال رایتینگ آیلتس جنرال تسک ۱ (PDF, 21KB)
- دانلود نمونه سوال رایتینگ آیلتس جنرال تسک ۲ (PDF, 11KB)
- دانلود نمونه برگه پاسخنامه رایتینگ آزمون آیلتس (PDF, 130KB)
- دانلود نمونه پاسخ رایتینگ آزمون آیلتس (PDF, 869KB)
برای کسب اطلاعات جامع از تسک ۱ رایتینگ آیلتس مطلب مقابل را حتما بخوانید : رایتینگ آیلتس تسک ۱
برای شرکت در آزمون تعیین سطح آیلتس به صورت آنلاین و رایگان روی لینک مقابل کلیک کنید: تعیین سطح آیلتس آنلاین
به منظور دریافت باز خورد و ارزیابی دقیق از مهارت نوشتاری خود از سامانه تصحیح رایتینگ آیلتس ایزولرن می توانید استفاده نمایید.
بدون شک موفقیت در مهارت نوشتاری آیلتس مستلزم تسلط بر یک سری از مهارت ها و بعلاوه دانش زبانی کافی می باشد.
در این آموزش جامع ما سعی کرده ایم مجموعه کاملی از درس ها، ویدیو های آموزشی رایگان،مقالات، رایتینگ های نمونه و نکات بسیار مهم در زمینه IELTS Writing را برای شما ارائه نماییم. تمامی این دروس و محتواهای آموزشی توسط مدرسین دپارتمان زبان انگلیسی وب سایت آموزش آنلاین ایزلرن تهیه و تولید می گردند.
این مقاله آموزشی به شما یاد می دهد که چگونه نمره خود را در مهارت نوشتاری آزمون آیلتس، تا حد ممکن بالا ببرید.
در اینجا ما سعی می کنیم تا تمام موضوعات مربوط به Academic IELTS Writing و General IELTS Writing را در هر دو بخش TASK 1 و TASK 2 به صورت جامع پوشش بدهیم.
تجربه چندین ساله ما در زمینه آیلتس به ما نشان داده است که برای اکثر داوطلبان آزمون آیلتس، بخش رایتینگ جزء سخت ترین بخش می باشد و علت اصلی آن هم عدم توجه ویژه به این بخش، به مانند سایر بخش ها، است اما به شما قول می دهیم که با پیروی از آموزش ها و دوره های موجود در این مقاله شما می توانید به نمره خوبی در این مهارت دست یابید، باید به شما متذکر شویم که بخشی از آزمون آیلتس دانش زبانی داوطلب و بخش دیگر آن مهارت و آشنایی با تکنیک های این آزمون می باشد.
بگذارید کمی بیشتر توضیح بدهیم :
اکثر زبان آموزان در طول دوره یادگیری و آموزش زبان انگلیسی خود به طور خواسته و یا ناخواسته مهارت های شنیداری، گفتاری و خواندن یا همان ردینگشان تا حدی تقویت می شود اما مهارت رایتیگ زبان انگلیسی جزء آن دسته از مهارت هایی است که اکثر زبان آموزان در طول مدت یادگیری زبان انگلیسی خود، برای آن وقتی نگذاشته اند و در نتیجه در این بخش از آزمون ضعف دارند که این ضعف، هم مربوط به دانش و مهارت نوشتاری آنها می شود و هم ضعف در مهارتهای مورد نیاز برای بخش رایتینگ آزمون آیلتس.
بدون شک در این شرایط تنها با نوشتن ۴۰-۵۰ عدد رایتینگ به صورت self study نمی توان این ضعف را جبران کرد و باید برای این بخش از آزمون آیلتس یک برنامه ریزی اصولی و کامل انجام داد و بر نکات و مهارت های آن به طور کامل مسلط شد.
آنچه که در بخش رایتینگ آزمون آیلتس اهمیت دارد یک چیز است و آن تمرین کردن تمرین کردن و تمرین کردن است! بله تمرین اصولی و درست برای مهارت رایتینگ آزمون آیلتس مهمترین چیز است.
قطعا همه ما به زبان مادری خود که فارسی است کاملا مسلطیم و به راحتی به فارسی صحبت می کنیم ولی آیا همه ما در نوشتن به فارسی هم اینقدر توانمند هستیم؟
ممکن است این عبارت را از کارشناسان آموزشی شنیده باشید که “باید در مدارس و سیستم آموزشی ایران حداقل در یک مقطع به مهارت های نوشتاری و نامه نگاری دانش آموزان پرداخته شود و دروسی در این زمینه در برنامه مدارس قرار بگیرد”.
چرا اصلا راه دوری برویم خود ما هم اگر بخواهیم یک نامه اداری به فارسی بنویسیم در اکثر مواقع با مشکل مواجه می شویم، چه برسد به انگلیسی.!
پس به این نکته همگی واقفیم که توانایی در مهارت رایتینگ هم جنبه علمی دارد و هم جنبه الگویی و آموزشی. یعنی شما باید اشکال مختلف رایتینگ را ببینید و با قالب نگارشی آنها آشنا شوید و خودتان هم شروع به نوشتن بکنید و سپس نوشته شما باید تصحیح شود و نکات اشتباه موجود در آنها به شما گوشزد شود تا دیگر این اشتباه را مرتکب نشوید.
رایتینگ آیلتس آکادمیک و رایتینگ آیلتس جنرال تسک ۱(IELTS Writing Task 1)
در این بخش سعی می کنیم اطلاعات جامع و کاملی درباره رایتینگ آیلتس آکادمیک و همچنین رایتینگ آیلتس جنرال برای تسک ۱ در اختیار شما قرار بدهیم.
۱- توصیه موسسه برگذار کننده آزمون آیلتس این است که بیشتر از ۲۰ دقیقه برای IELTS Writing Task 1 وقت نگذارید. اما خوب تنظیم وقت دست خودتان است و هرجور که مایلید می توانید آن را تنظیم کنید.
۲- شما در این تسک باید بیشتر از ۱۵۰ کلمه بنویسید.
۳- تسک ۱ رایتینگ تقریبا فقط %۳۳ و یا به عبارتی یک سوم از کل نمره رایتینگ شما را تشکیل می دهد.
۴- نمره شما در این بخش براساس معیارهای زیر سنجیده خواهد شد
۱٫ (Task Achievement (25%
این معیار دقیق بودن و مرتبط بودن نوشته داوطلب با موضوع مطرح شده را می سنجد. علاوه بر این همانطور که در مورد ۲ در بالا ذکر گردید شما باید حداقل ۱۵۰ کلمه بنویسید. برای کسب نمره کامل با این معیار نیاز است شما آنچه را که می بینید فقط گزارش کنید و نباید هیچ تفسیری از خود ارائه کنید. به این نکته توجه کنید که تمام آنچه برای نوشتن نیاز است در خود سوال وجود دارد.
۲٫ (Coherence and Cohesion (25%
Coherence به معنای وجود پیوستگی منطقی بین اجزا متن شما می باشد و Cohesion به معنای استفاده از کلمات متصل کننده مناسب به منظور ایجاد رابطه بین اجزا متن است.
۳٫ (Vocabulary (25%
در این معیار انتخاب و استفاده بجا و مناسب از کلمات مرتبط با مفهوم پرسش و متن، و همچنین استفاده از طیف گسترده ای از کلمات مرتبط مورد سنجش قرار می گیرد
۴٫ (Grammar (25%
این معیار در واقع استفاده از طیف وسیعی از ساختارهای گرامری به شکل صحیح در متن را ارزیابی می کند.
۵- در همین مقاله به شکل دقیق تری به معیارهای نمره دهی در رایتیگ آیلتس اشاره خواهیم کرد.
۶- رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک ۱ در واقع یک نوع گزارش دهی از یک نمودار است ( نمودار میله ای، نمودار خطی، نمودار دایره ای، جدول، نقشه، فرآیند و چرخه). برای آشنایی با هرکدام از این نمودارها و نکات آنها می توانید به ادامه همین نوشتار مراجعه کنید.
۷- رایتینگ آیلتس جنرال تسک ۱ در واقع نگارش یک نامه است. برای یادگیری اصول و نکات مهم نامه نگاری انگلیسی به ادامه همین مقاله مراجعه کنید.
۸- باید بدانید که تمام کلمات شمارش می شوند و هر عدد نیز یک کلمه به حساب خواهد آمد.
این مقاله را بخوانید: نکات مهم آیلتس : لغات و کلمات در آزمون آیلتس چگونه شمارش می شوند؟
رایتینگ آیلتس تسک ۱ توضیحات، نکات و دروس جامع
در اینجا به بررسی جامع رایتینگ آیلتس تسک ۱ می پردازیم و نکات کامل و دروس جامعی را برای موفقیت در این بخش خدمت شما ارائه خواهیم نمود.
رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک ۱
همانطور که در ابتدا نیز گفتیم رایتیگ یکی از بخش های مهم در آیلتس آکادمیک است که به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول آن که به رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک ۱ شهرت دارد را در اینجا به صورت کامل تشریح می کنیم و بررسی و توضیحات بخش دوم آن را در ادامه همین مقاله و در بخش تسک ۲ بیان می کنیم.
در رایتینک آکادمیک task 1 شما باید اطلاعات یک منبع اطلاعاتی را در قالب حداقل ۱۵۰ کلمه توضیح دهید. این منبع اطلاعاتی می تواند یک نمودار، عکس، جدول و … باشد و شما ۲۰ دقیقه وقت برای پاسخ دادن به این بخش باید بگذارید(اینگونه توصیه می شود). برای اینکه بتوانید نمره خوبی در این بخش کسب کنید شما باید به خوبی با منابع اطلاعاتی این بخش و نحوه کار کردن و پاسخ دادن به آنها آشنا باشید.
انواع نمودار و منبع اطلاعاتی در رایتینگ آیلتس آکادمیک task 1
- نمودار میله ای bar charts
- نمودار خطی Line graph
- جدول Table
- نمودار دایره ای Pie chart
- فرآیندها و چرخه ها diagram or process
- نقشه Map
- ترکیبی از موارد فوق
۱- نمودار میله ای bar charts
نمودار میله ای یکی از انواع نمودارهایی هست که می تواند جزء منبع اطلاعاتی شما در سوال باشد. اطلاعات در این نمودار با استفاده از چند میله نمایش داده می شوند.
در زیر چند نمونه سوال به همراه پاسخ نمونه برای آنها از این نوع از نمودارها قرار می دهیم:
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
۲- نمودار خطی یا Line graph
نمودار خطی همانطور که از اسمش پیداست نموداری است که از چند خط ایجاد شده است و اطلاعات در این نمودار بر اساس نحوه تغییرات این خطوط بیان می شود. در این نوع از نمودارها تغییرات یک یا چند خط نحوه تغییرات یک یا چند متغیر را مشخص می کند. در سوالات نمودار خطی معمولا محور افقی بیانگر زمان و محور قائم بیانگر مقدار می باشد.
به نمونه سوالات زیر و پاسخ های نوشته شده برای آنها دقت کنید.
نکات نمودار
۳- جدول Table
در برخی از موارد ممکن است منبع اطلاعاتی در IELTS Writing Task 1 یک جدول باشد. در اینجا باید به اطلاعات هر سطر و ستون دقت کنید چون ممکن است یک سطر یا ستون متغیرهای متفاوتی را نشان بدهند.
به مثال های زیر دقت کنید:
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
۴- نمودار دایره ای Pie Chart
در این نوع از نمودارها اطلاعات در قالب یک یا چند دایره نمایش داده می شوند.
معمولا اطلاعات برحسب درصد یا عدد و یا نام های مشخصی بیان می شوند. هر چه یک بخش رنگی مساحت بیشتری از دایره را اشغال کرده باشد، سهم و مقدار بیشتری به ان تعلق می گیرد.
برای آشنایی با این تیپ از نمودارها به سوالات زیر توجه کنید:
۵- فرآیندها و دیاگرام ها
اگر منبع اطلاعاتی شما در بخش نوشتاری یک فرآیند باشد در این حالت می توان گفت که تقریبا شما با اعداد و ارقام سروکار ندارید و باید یک پروسه را گزارش کنید.
این تیپ از منابع اطلاعاتی را معمولا می توان به دو دسته تقسیم کرد: دسته اول فرآیندهای یک طرفه هستند یعنی از یک جایی شروع می شوند و به جایی ختم می شوند و دسته دوم فرآیندهایی هستند که یک چرخه را نشان می دهند.
به سوالات زیر دقت کنید:
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
۶- نقشه یا Map ( منبع اطلاعاتی مقایسه ای)
در این نوع از سوالات معمولا شما باید دو تصویر را مقایسه کرده و تغییرات به وجود امده را گزارش کنید. مثلا تصویر یک جزیره در دو زمان مختلف را بدهد و از شما بخواهد آنها را با هم مقایسه کنید.
به سوال زیر به عنوان مثال توجه کنید:
۷- نمودارهای ترکیبی در رایتینگ تسک ۱ آیلتس آکادمیک
تاکنون شش نمودار و منبع اطلاعاتی موجود در رایتینگ تسک ۱ آیلتس آکادمیک را بررسی کردیم.
نکته بسیار مهم این است که ممکن است سوال مطرح شده در تسک ۱ از نوع ترکیبی باشد، بدین معنی که دو یا چند نمودار معرفی شده در بالا با هم در یک سوال قرار بگیرند و منبع اطلاعاتی شما را تشکیل بدهند.
شما باید قبل از آزمون با چنین نمونه هایی نیز به خوبی کار کرده باشید.
به عنوان مثال سوالات زیر را در نظر بگیرید:
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
پاسخ نمونه برای این سوال : برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
رایتینگ آیلتس جنرال تسک ۱
برای داوطلبانی که در آیلتس جنرال شرکت می کنند، Task 1 دیگر شامل گزارش کردن یک نمودار نمی باشد بلکه رایتینگ آیلتس جنرال تسک ۱ شامل نوشتن یک نامه می شود.
در اینجا مجموعه ای از نامه ها را که برای تسک ۱ آیلتس جنرال در بخش رایتینگ ممکن است مطرح شود آورده ایم. باید به این نکته توجه کنید که موارد زیر فقط نمونه هایی برای آشنایی شما هستند و برای آمادگی در این بخش باید وقت و زمان کافی را صرف کنید و در صورت نیاز در دوره رایتینگ آیلتس مناسبی نیز شرکت نمایید.
نکته دیگری که در نگارش نامه ها در این بخش وجود دارد این است که لحن نامه هایی که می نویسید باید مطابق با لحن و شرایط موجود در سوال باشد تا بتوانید نمره خوبی را از این بخش کسب کنید. در صورتی که این نکته را رعایت نکنید قطعا از نمره شما کاسته خواهد شد.
نمونه نامه های زیر طیفی از نامه های شخصی، نیمه رسمی و رسمی را که در رایتینگ آیلتس جنرال تسک ۱ عرف هستند را پوشش می دهد:
Letter of Instruction
Asking for a Letter of Reference
Letter of Advice
Letter of Complaint
Letter of Application
Letter of Request
Letter of Resignation
Letter of Arrangement
Letter of Complaint
Letter of Acceptance
رایتینگ آیلتس تسک ۲
کسب نمره عالی و خوب در رایتینگ آیلتس تسک ۲ نیز مانند تسک ۱ مستلزم تسلط بر یک سری نکات و ریزه کاری ها، علاوه بر دانش زبانی، است.
در ادامه این مطلب مجموعه کاملی از آموزش ها و درس ها و ویدیو های آموزشی مرتبط با رایتینگ آیلتس تسک ۲ چه در بخش آکادمیک و چه در بخش جنرال را برای شما قرار می دهیم.
همچنین به شما آموزش می دهیم که چگونه نمره این بخش از آزمون آیلتس را بهبود بدهید.
برای رایتیگ تسک ۲ آزمون آیلتس شما باید حداقل ۲۵۰ کلمه بنویسید.
در این بخش شما با یک موضوع مشخص روبرو می شوید و توانایی شما در زمینه ارائه و توجیح نظرات، بحث در مورد موضوع، خلاصه کردن جزئیات، مشخص کردن مشکلات، شناسایی راه حل های احتمالی و حمایت از چیزی که می نویسید با دلایل و استدلال ها و مثالهای مرتبط با تجربه شخصی خودتان، مورد ارزیابی قرار می گیرد.
بنابراین در این تسک شما می توانید از تجربیات شخصی خودتان برای تکمیل و توضیح بیشتر آنچه می نویسید استفاده کنید.
سهم نمره تسک ۲ از تسک ۱ بیشتر است. رایتینگ های شما نیز در نهایت توسط ممتحنین متخصص و تایید شده تصحیح می شود.
اطلاعات مورد نیاز تسک ۲ رایتینگ آیلتس
۱- همانطور که توصیه شده شما نباید بیشتر از ۴۰ دقیقه وقت برای این بخش بگذارید.
۲- شما باید بیشتر از ۲۵۰ کلمه بنویسید. در همین مطلب و درس های ما شما نحوه محاسبه تعداد کلمات و طول انشایی که باید بنویسید آموزش هایی ارائه شده است.
۳- رایتینگ آیلتس تسک ۲ به طور کلی %۶۶ از کل نمره بخش رایتینگ شما را تشکیل می دهد. (به زودی مطلبی در مورد نحوه محاسبه نمره آیلتس خواهیم نوشت)
۴- نمره شما در این بخش براساس معیارهای زیر سنجیده می شود
۱٫ (Task Response (25%
به این معنی است که نوشته و انشاء شما تا چه حدی به طور کامل تمام سوالات موجود در متن سوال را پوشش می دهد و تا چه اندازه شما از تجربیات و نظرات خود برای بسط دادن پاسخ خود استفاده می کنید.
۲٫ (Coherence and Cohesion (25%
Coherence به معنای وجود پیوستگی منطقی بین اجزا متن شما می باشد و Cohesion به معنای استفاده از کلمات متصل کننده مناسب به منظور ایجاد رابطه بین اجزا متن است.
۳٫ (Vocabulary (25%
در این معیار انتخاب و استفاده بجا و مناسب از کلمات مرتبط با مفهوم پرسش و متن، و همچنین استفاده از طیف گسترده ای از کلمات مرتبط مورد سنجش قرار می گیرد
۴٫ (Grammar (25%
این معیار در واقع استفاده از طیف وسیعی از ساختارهای گرامری به شکل صحیح در متن را ارزیابی می کند.
۵- برای مشاهده بارم بندی و نحوه نمره دهی بخش نوشتاری آیلتس به این بخش مراجعه کنید (به زودی تکمیل می شود)
۶- بخش رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک ۲ در واقع نگارش یک انشاء رسمی است. شما باید درباره یک موضوع داده شده نظر بدهید و یا دو طرف یک موضوع را تحلیل کنید. در اینجا هم می توان تا حدودی تیپ سوالات را دسته بندی نمود. سوالات معمولا در یکی از انواع Solutions، Direct Questions، Advantage/Disadvantage، Discussion، Opinion قرار می گیرند.
۷- رایتینگ آیلتس جنرال تسک ۲ نیز مانند تسک ۲ آکادمیک است. در اینجا هم انشا باید مثل آکادمیک نوشته شود و نمره دهی نیز مانند آکادمیک می باشد. تنها تفاوت موجود در این است که سوال essay آیلتس جنرال راحت تر است و موضوعات نیز راحت تر می باشند.
۸- تمامی لغات در نوشته شما شمرده می شوند حتی لغات تکراری و لغات کوتاه. برای اطلاع از نحوه شمردن لغات به این مطلب مراجعه کنید(به زودی)
همانطور که در بند شماره ۶ گفتیم موضوعات مطرح شده در این تسک را می توان به چند دسته تقسیم کرد. به منظور آشنایی بیشتر شما کمی بیشتر به این موضوعات می پردازیم و نمونه هایی از هر نوع را ارائه می کنیم.
سوال های Opinion
در این تیپ از سوالات شما باید در مورد یک موضوع نظر بدهید و یا با آن موافقت یا مخالفت کنید. بیشتر داوطلبان در این نوع سوالات به مشکل بر می خورند چون یا ایده ای ندارند که در پاسخ مطرح کنند و یا اینکه به خوبی نمی توانند در یک ساختار مناسب متن خود را بنویسند. به سوال زیر که نمونه ای از سوال های Opinion است توجه کنید:
In some countries an increasing number of people are suffering from health problems as a result of eating too much fast food. It is therefore necessary for governments to impose a higher tax on this kind of food
?To what extent do you agree or disagree
در یک موضوع جدا به طور کامل به تحلیل این سوال خواهیم پرداخت(به زودی)
سوال های Advantage/Disadvantage
در این تیپ از سوالات از شما خواسته می شود که مزایا و معایب یک موضوع را بررسی کنید.
مسئله مهمی که در این سوالات وجود دارد این است که به طور کلی ۳ نوع مختلف از essay برای مزایا و معایب وجود دارد و نگارش هر کدام نیازمند رهیافت متفاوتی است. اگر شما نحوه بیان مزایا و معایب را به روش درستی بیان نکنید ممکن است نمره زیادی را از دست بدهید.
به مثالی از این نوع از سوالات توجه کنید:
.In some countries young people are encouraged to work or travel for a year between finishing high school and starting university studies
.Discuss the advantages and disadvantages for young people who decided to do this
سوال های Problem Solution
این دسته از سوالات معمولا جزء سوالات متداول در بخش تسک ۲ رایتینگ بخصوص در رایتیگ آکادمیک تسک ۲ می باشد. علیرغم این موضوع بسیاری از داوطلبان در این نوع از سوالات و پاسخ دادن به آنها ناکام می مانند.
به یک نمونه سوال رایتینگ این بخش توجه کنید:
.Global warming is one of the biggest threats humans face in the 21st Century and sea levels are continuing to rise at alarming rates
.What problems are associated with this and what are some possible solutions
سوال های Discussion
یکی دیگر از انواع سوالات در بخش رایتینگ آیلتس تسک ۲، سوالات مربوط به دسته Discussion می باشد.
عده زیادی از داوطلبین در گرفتن نمره از این تیپ از سوالات ناکام می مانند چون آنچه را که سوال از آنها می خواهد تا انجام دهند را انجام نمی دهند! و همچنین ساختار مناسبی را برای نوشتن چنین انشاهایی بکار نمی گیرند.
در چنین سوالاتی شما باید دوطرف موافق و مخالف یک موضوع را بررسی کنید و دلایل هر کدام را با ذکر مثالهایی تحلیل کنید. در این سوالات از شما خواسته می شود تا نظر خودتان را نیز بنویسید. پس علاوه بر تحلیل شما باید نظر خودتان را نیز بنویسید.
به سه سوال زیر دقت کنید و سعی کنید متوجه شوید که کدامیک از سوالات از نوع Discussion است:
Computers are being used more and more in education and so there will soon be no role for the teacher in education
?To what extent do you agree or disagree
Computers are being used more and more in education
Discuss the advantages and disadvantages and give your own opinion
Computers are being used more and more in education. Some people say that this is a positive trend, while others argue that it is leading to negative consequence
Discuss both sides of this argument and then give your own opinion
خوب واضح است که سوال اول از نوع Opinion است و این را می توانیم از عبارت what extent do you agree or disagree می توان متوجه شد.
سوال دوم از نوع advantages and disadvantages است و سوال سوم از نوع Discussion است که این را می توان از روی عبارت Discuss both sides of this argument and then give your own opinion فهمید.
سوال های Double question
در این دسته از سوالات رایتینگ از شما دو سوال مستقیم پرسیده می شود در واقع سوالاتی که جزء این دسته قرار می گیرند از سه بخش تشکیل می شوند: یک بخش introductory و دو سوال مجزا (ولی مرتبط). به سوالات زیر که در این دسته قرار می گیرند توجه کنید:
?In education and employment, some people work harder than others. Why do some people work harder? Is it always a good thing to work hard
همانطوری که مشاهده می کنید این سوال از سه بخش تشکیل شده است. بخش اول بخش معرفی هست که از اهمیت کمتری برخوردار است و دو بخش بعدی دو پرسش هستند که شما در essay خود باید به آنها آدرس بدهید.
به مثال بعدی توجه کنید:
?Happiness if often considered difficult to define. Why is this? What factors determine happiness
برای پاسخ دادن به چنین سوالاتی می توان یک فرمول کلی تجویز کرد:
- Introduction
- Answer 1st question
- Answer 2nd question
- Conclusion
یعنی در ابتدا یک Introduction بنویسید و سپس به سوال اول مطرح شده پاسخ دهید و در گام سوم به پرسش سوم پاسخ دهید و نهایتا یک جمع بندی ارائه کنید.
تعداد پاراگراف در رایتینگ آیلتس تسک ۲ چه تعداد باید باشد؟
پاراگراف ها در بخش نوشتاری آزمون آیلتس تسک ۲ توسط اگزمینرها نمره گذاری می شوند. معیار Coherence and Cohesion که %۲۵ از نمره را به خود اختصاص می دهد و قبلا هم به آن اشاره کردیم مربوط به ارتباط برقرار کردن و پاراگراف بندی می شود.
همانطوری که متداول هست تمامی essay ها داری یک بخش مقدمه ( introduction) و یک جمع بندی (conclusion) هستند – که در نتیجه خود این دو بخش تشکیل دو پاراگراف را می دهند – . متن مقاله نیز باید به چند پاراگراف – ۲ یا ۳ پاراگراف – تقسیم شود. که با این تفاسیر مجموعا ۴ یا ۵ پاراگراف باید توسط شما نوشته شود.
آیا می توانم فقط یک پاراگراف بدنه (body paragraph) بنویسم؟
خیر شما نباید این کار را بکنید. توانایی شما در تفکیک ایده ها با توجه به پاراگراف های بدنه متن شما ارزیابی می شود. برای اینکه بتوانید نمره ۷ را در رایتینگ کسب کنید باید فقط یک ایده را در هر پاراگراف بکار ببرید و برای آن چند پشتیبان در همان پاراگراف ایجاد کنید. اگر شما تمام ایده های خود را فقط در یک پاراگراف قرار دهید قطعا نمره شما کم خواهد شد.
آیا می توانم تعداد ۴ یا ۵ پاراگراف بدنه در متن داشته باشم؟
به شما توصیه می کنیم که این کار را انجام ندهید چون به ضررتان تمام خواهد شد. برای کسب نمره بالا در تسک ۲ شما باید نقاط پشتیبان ایده خود در هر پاراگراف را به خوبی توسعه و بسط بدهید. و این بدین معنی است که هر پاراگراف باید به تعداد کافی از این نقاط پشتیبان ایده داشته باشد. استفاده از ۴ یا ۵ پاراگراف در متن با توجه به زمان آزمون امکان چنین کاری را از شما می گیرد.
آیا استفاده از لغات دشوار و سطح بالا در نمره رایتینگ تاثییری دارد؟
اگر شما لغات سطح بالا و دشوار را بتوانید با گرامر پیچیده و سطح بالا بکار ببرید و سایر اصول نگارش حرفه ای را نیز رعایت کنید قطعا در نمره شما تاثییر مثبتی خواهد داشت. اما اگر لغات سطح بالا را با گرامری سطح پایین و یا اشتباه بکار بگیرید و یا اصول نگارش حرفه ای را رعایت نکنید، این موضوع تاثییری در نمره نهایی شما نخواد گذاشت.
برای کسب نمره ۷٫۵ و بالاتر در بخش نوشتاری آزمون آیلتس باید چکار کرد؟
از آنجایی که %۶۶ درصد و یا به عبارتی دو سوم نمره رایتینگ شما را بخش تسک ۲ تشکیل می دهد بهتر است روی این بخش بیشتر تمرکز کنید و مهارت های لازم برای این بخش را گسترش دهید. برای افزایش نمره خود توصیه می شود قابلیت استفاده از لغات انگلیسی متداول در آزمون GRE به همراه ساختارهای گرامری متناسب با آنها را را به خوبی تمرین کنید و سعی کنید بتوانید از آنها به شکل درستی در متن خود استفاده کنید.
همچنین به شما توصیه می کنیم برای کسب چنین حد از نمره ای حتما برنامه ای مدون برای مطالعه مقالات و ژورنال های علمی داشته باشید.
چگونه می توانم در بخش نوشتاری آیلتس ۷ بگیرم؟
در ابتدا باید گفت که این سوال کمی کلی است اما معمولا افرادی که دارای سطح زبانی متوسط هستند نمره ۶ تا ۶٫۵ را می توانند کسب کنند. حال اگر این افراد بخواهند نمره خود را به ۷ برسانند قطعا باید تلاش بیشتری بکنند شاید بتوان گفت بهترین کار برای کسب نمره ۷ برای این افراد خواندن رایتینگ هایی هست که موفق شده اند نمره ۷ را کسب کنند.
توجه مهم : این مقاله در حال تکمیل شدن می باشد
اکنون نوبت شماست. اگر پرسشی دارید خوشحال می شویم در بخش دیدگاه در پایین همین صفحه مطرح کنید.
و اگر این مطلب براتون مفید بود ممنون میشیم اون رو به کمک دکمه های اشتراک گذاری که در پایین همین صفحه هست به اشتراک بگذرید( مخصوصا لینکدین 🙂 )