چگونه رایتینگ انگلیسی بنویسیم؟

چگونه رایتینگ انگلیسی بنویسیم؟

چگونه رایتینگ انگلیسی بنویسیم؟

در این درس آموزش زبان انگلیسی در وب سایت ایزولرن به این سوال بسیاری از زبان آموزان که چگونه رایتینگ انگلیسی بنویسیم پاسخ می دهیم.

فراگیری نگارش یک رایتنیگ خوب برای زبان آموزان اغلب کار سخت و طاقت فرسایی است. برای نوشتن یک رایتینگ در انگلیسی علاوه بر این که باید تسلط کامل به زبان انگلیسی داشته باشید باید به جزییات بسیاری هم توجه داشته باشید.این کار حتی برای نیتیو ها هم کار راحتی نیست.

در این مقاله قصد داریم پیشنهادهایی را در ارتباط با نحوه ی نگارش یک رایتینگ انگلیسی خوب ارائه دهیم که امیدواریم مفید واقع شود.

مطالب مرتبط با این مقاله:

رایتینگ آیلتس تسک ۱

اصول پاراگراف نویسی در انگلیسی

آموزش رایتینگ تسک ۱ آیلتس آکادمیک

رایتینگ تسک ۱ آیلتس جنرال

لغات رایتینگ تسک ۱ آکادمیک درس اول

موضوعات رایتینگ آیلتس

گام اول: شناخت مخاطب برای نوشتن رایتینگ انگلیسی

با هر سطح زبانی که هستید اولین پیشنهاد ما برای شروع رایتینگ انگلیسی این است که مخاطب خود را بشناسید. قبل از اینکه شروع به نوشتن رایتینگ کنید شما باید در مورد سه سوال اساسی فکر کنید:

سوال اول: برای چه کسی می نویسید؟(مخاطب شما کیست؟) آیا می خواهید برای دوستتان بنویسید؟ یا همکارتان، معلمتان، مدیرتان… .

سوال دوم: هدفتان از نوشتن این رایتینگ چیست؟ آیا می خواهید اطلاعاتی در اختیار کسی بگذارید؟ و یا قصد دارید کسی را متقاعد کنید؟ آیا نوشته ی شما جنبه ی سرگرمی دارد ؟ و یا اینکه قصد دارید رایتینگی بنویسید که صرفا امتحانی را پاس کرده باشید؟ به هر حال ممکن است اهداف متفاوتی داشته باشید. فکر کردن در مورد اهداف رایتینگ بسیار کمک کننده خواهد بود تا ایده های خودتان را سازمان دهی کنید.

سوال سوم: مخاطب شما چه می خواهد بداند؟ این سوال بسیار مهم تر از دو سوال قبلی است. دقت کنید که وقتی قرار است برای کسی بنویسید، از نوشتن خاطرات و ژورنال خودداری کنید که در هر دو مورد شما پیرامون هر آنچه که دوست دارید می نویسید. در حالت عادی قرار است شما برای شخص دیگری بنویسید. وقتی شما رایتینگی را می نویسید باید به آن زمان و دقت کافی بدهید تا ببینید چه چیزی نوشته اید. اما چرا باید برای خواندن چیزی که نوشته اید وقت بگذارید؟

برای مثال وقتی در مدرسه و یا دانشگاه یک essay می نویسید، معلم شما وقت می گذارد و آن را می خواند تا بفهمد آیا موضوع را درست متوجه شده اید یا خیر؟

اگر می خواهید یک نامه یا ایمیل برای دوستتان بنویسید، دوستتان احتمالا می خواهد در مورد زندگی روزمره شما چیزهایی بداند و یا ممکن است انتظار خواندن یه موضوع جالب و سرگرم کننده ای را داشته باشد.

اگر برای یک امتحان می نویسید ممتحن قطعا دنبال یک سری مطالب خاصی در نوشته ی شما است که ملزم به رعایت آنها می باشید تا بر اساس آن نمره بدهد.

بنابرین شناختن مخاطب و اینکه از نوشته ی شما چه انتظاراتی دارد بسیار موضوع حائز اهمیتی است . شما باید به این سوال از ابتدای رایتینگ تا انتهای آن فکر کرده باشید.

پس بطور خلاصه در قسمت اول رایتینگ به سوالات زیر باید فکر کرده باشید:

۱) مخاطب شما کیست؟
۲) هدف شما از رایتینگ چیست؟
۳) انتظارات مخاطب شما چیست؟

گام دوم: طرح ریزی در رایتینگ انگلیسی

در مرحله ی دوم شما باید یک طرح ریزی ( plan) برای رایتینگ انگلیسی خود داشته باشید. اگر برای رایتینگ خود طرح ریزی نداشته باشید به احتمال زیاد سردرگم خواهید شد.

بدون طرح ممکن است ایده های مهمی را که باید در رایتینگ خود داشته باشید را فراموش کنید و یا اینکه اطلاعات غیر ضروری را در متن خود بگنجانید که این باعث خواهد شد مخاطب شما گیج شود و هدف از رایتینگ را نفهمد.

آیا تا به حال شده یک رایتینگی را شروع کنید و در اواسط آن فکر کنید که دیگر نمی توانید آن را ادامه دهید؟

شما شروع به نوشتن یک پاراگراف یا جمله می کنید و اواسط آن به این فکر می کنید که نوشته ی خود را چگونه ادامه بدهید و چه چیزی بنویسید. بهتر است بدانید که این وضعیت زمانی پیش می آید که شما طرح ریزی مناسبی برای رایتینگ خود نداشته اید.

برای روشن شدن موضوع مثالی را مطرح می کنیم. تصور کنید در شهر جدیدی هستید و میخواهید مسیرتان را پیدا کنید، شما نقشه ندارید و کسی هم نیست که شما را در مسیریابی یاری کند. البته که گم خواهید شد؛ شما خیابان را پایین می روید بدون اینکه بدانید کجا دارید می روید.حالا اگر مسیر را اتفاقی پیدا کنید این برمی گردد به اینکه شما خیلی آدم خوش شانسی بوده اید.حالا نوشتن رایتینگ بدون طرح ریزی مورد مشابه به این خواهد بود.

شما شروع به نوشتن جمله یا پاراگراف می کنید بدون اینکه بدانید قرار است در ادامه چه اتفاقی بیفتد. به احتمال قوی ، بدون طرح ریزی زمان بیشتری را هنگام نوشتن تلف خواهید کرد چون حین نوشتن فکر هم می کنید پس ممکن است بارها و بارها نوشته ی خود را پاک کنید و از اول بنویسید. حالا اینجا هم اگر به هدف رایتینگ برسید خیلی خوش شانس بوده اید.

بخاطر داشته باشید وقتی قرار است برای شخصی بنویسید و یا دلیلی برای نوشتن دارید این بدان معنی است که شما هدف دارید حتی اگر آن هدف خیلی مهم نباشد. شما نیاز به طرحی دارید که نشان دهد چطوری به هدفتان برسید معنی این آنست  که شما قبل از نوشتن باید در مورد این سوالات فکر کرده باشید: نوشته ی شما شامل چه جملات و یا ایده هایی باید باشد؟ چه ایده هایی را نباید داشته باشد؟ این ایده ها را به چه طریقی سازماندهی خواهید کرد؟

راهکار کابردی در مرحله ی Planning

اگر می خواهید در مورد موضوع ساده بنویسید فقط کافی است به مدت یک الی دو دقیقه در مورد چیزهایی که می خواهید بگویید فکر کنید. اما اگر می خواهید در مورد یک موضوع پیچیده مثل یک مقاله طولانی بنویسید لازم است که یک طرح ریزی داشته باشید.

بنابراین چه نکته هایی را باید نگه دارید و در موردشان بنویسید و کدام ها را دور بریزید یک سوال کلی است. برای اینکه بتوانید این مرحله را به راحتی پشت سر بگذارید فقط کافی است که در ابتدا به اهداف رایتینگ فکر کنید و سپس در مورد اینکه مخاطب شما نیاز به چه اطلاعاتی دارد و یا اینکه چه چیزهایی را می خواهد بداند.

از خودتان سوال کنید که آیا نیازی است که مخاطب من این را بداند و یا اینکه آیا می خواهد این را بداند ؟

با در نظر گرفتن این مورد شما به اهداف رایتینگ دست یافته اید. بنابر این تامل در مورد این دو سوال کمک خواهد کرد که مطالب ضروری در نوشته گنجانده شود و غیر ضروری حذف شود.

در مرحله ی Planning برای نوشتن رایتینگ به چهار گام اساسی زیر توجه داشته باشید:

۱) موضوع را خوب بفهمید . برای اینکه مطمئن شوید این گام را با موفقیت پشت سر گذرانده اید، کلمات کلیدی مرتبط با موضوع را مشخص کنید.

۲) از تکنیک طوفان فکری (Brain storming) استفاده کنید. هر ایده ای را که به محض خواندن موضوع به ذهنتان می رسد را یادداشت کنید. اما دقت داشته باشید که ضرورتی ندارد که همه ی آن ایده ها را در رایتینگ خود بگنجانید.

۳) برای رایتینگ خود حتما outline داشته باشید. نکات مهم را یادداشت کنید تا بطور واضح مشخص شود قرار است در طول رایتینگ چه کارهایی را انجام دهید. این outline ممکن است بسیار ساده باشد و تیتروار ایده ها را بیان کند و یا اینکه پیچیده و کامل باشد که شامل جزییاتی از ایده ها باشد.

۴) در مرحله انتهایی باید وقت بگذارید و نوشته خود را چک کنید. برای عبور از این مرحله نکات زیر را چک کنید:

در هر پاراگراف Topic Sentence بررسی شود که فقط یک ایده ی اصلی را بیان کرده باشد.
پیوستگی Unity در هر پاراگراف چک شود.
ارتباط معنایی Coherence جملات در هر پاراگراف بررسی شود.
تمامیت Completeness پاراگراف ها چک شود. ایده ی اصلی باید با تعداد کافی جملات پشتیبان ساپورت شود.
هر پاراگراف باید جمله ی نتیجه گیری Concluding داشته باشد.

بعد از اتمام رایتینگ ، مرحله ی proofreading ضرورت پیدا می کند. در این گام رایتینگ انگلیسی شما باید چک شود که خطای گرامری، دیکته ای، علائم نگارشی و … نداشته باشد.

خطاهای گرامری در رایتینگ (خطاهای متداول)

• تطابق فعل و فاعل

Everybody at the party was eating.
A person with sensitive eyes has to wear sunglasses.
Some of the audiences at the conference were taking naps.
A surprisingly large number of novelists write mysteries.

 

• حرف اضافه فعل ها باید درست استفاده شود. دقت کنید که از ترجمه ی فارسی آنها خودداری کنید.

مثال ۱

He enjoyed from the football.
He enjoyed the football.

مثال ۲

She helped to him.
She helped him.

مثال۳

This article will discuss about that point.
This article will discuss that point.

• فعل برای اسامی غیر قابل شمارش بصورت مفرد می آید:

There are less fresh air here.
There is less fresh air here.

• بعد از مودال ها Can, Could, Should, May, Might, Must, Have to, Shall, Will, Would  فعل به شکل ساده می آید:

مثال ۱

He will to take the exam.
He will take the exam.

مثال ۲

I should to study hard to pass the final.
I should study hard to pass the final.

• کاربرد نادرست از حرف اضافه ی the :

I lived in the Iran.
I lived in Iran.

البته خطاهای گرامری رایج در رایتینگ انگلیسی بسیار بیشتر از این موارد است که در این بخش فقط به رایج ترین ها اشاره شده است.

 

گام سوم: سازماندهی ایده ها برای شروع رایتینگ انگلیسی

گام سوم نوشتن رایتینگ انگلیسی اینست که حال چگونه ایده های خود را سازماندهی کنیم تا بتوانیم به خوبی رایتینگ انگلیسی بنویسیم؟

به این نکته دقت کنید که شما باید ایده های خودتان را در پاراگراف هایی به طور واضح و روشن دسته بندی کنید. در اکثر رایتینگ ها سازماندهی کردن ایده ها در قالب پاراگراف مسئله ی بسیار حائز اهمیتی محسوب می شود.

پاراگراف به خواننده کمک می کند که ایده ی اصلی main idea را خوب بفهمد و کمک می کند تا بفهمد به کجا پیش می رود ؟ و همچنین به شما کمک می کند که روی موضوع تمرکز داشته باشید و به اهداف رایتینگ برسید. و اما ایده ها را چگونه در قالب پاراگراف واضح سازماندهی کنیم؟

هر پاراگراف در رایتینگ انگلیسی باید یک ایده ی اصلی یا main idea داشته باشد و نه بیشتر. اگر می خواهید یک انشا essay بنویسید در ابتدا لیستی از نکاتی را دارید که باید در رایتینگ بگنجانید. توجه داشته باشید که هر کدام از این نکته ها ر ا باید در یک پاراگراف جداگانه بگذارید.
حتی اگر قرار است در مورد موضوع ساده و کوتاه هم بنویسید شما باید ایده های خود را در قالب پاراگراف سازمان دهید.

از آوردن اطلاعات زیاد در یک پاراگراف خودداری کنید. پاراگراف برای خواننده واضح و قابل درک خواهد بود اگر هر پاراگراف فقط یک main idea داشته باشد.

نکته دیگر اینکه قانون کلی در مورد حداقل و حداکثر طول پاراگراف وجود ندارد . طول یک پاراگراف باید به اندازه ای باشد که نیاز است تا ایده ی خودتان را بسط دهید.

برخی زبان آموزان فکر می کنند که باید یک پاراگراف طولانی بنویسند چون نیاز دارند که لغات و جملات بیشتری را بگنجاند. ولی اینگونه نیست و باید به اندازه ای که ایده خودتان را کاور کنید نوشته شود.نوشتن پاراگراف طولانی صرفا به معنی نوشتن یک پاراگراف خوب نیست.

نکته ی بعدی این است رایتینگ شما چه تعداد پاراگراف باید داشته باشد و هر پاراگراف شامل چه بخش هایی باید باشد.

توجه داشته باشید که این قسمتی از طرح ریزی هست و تا بحال حتی یک کلمه هم ننوشته اید. شما می توانید این طرح ریزی را در ذهنتان داشته باشید و یا اینکه نکته برداری کنید و یا اینکه یک لیستی از جزیئات برنامه ریزی بنویسید و این کاملا بستگی به زمان شما دارد اینکه چه می خواهید بنویسید و چقدر مهم است.

اما نکته ی مهم اینست که وقتی شروع به نوشتن می کنید نباید در مورد این سوالات فکر کنید: چی باید در هر پاراگراف داشته باشم. و یا چه تعداد پاراگراف باید بنویسم. چطوری باید این جمله را تمام کنم. اگر در موردهمه ی این موارد قبلا فکر کرده باشید نوشتن یک پاراگراف برای شما خیلی راحت خواهد بود. حالا شما آماده ی نوشتن هستید.

 

بنابراین در هنگام نوشتن پاراگراف قانون های کلی زیر را در نظر بگیرید:

۱) گنجاندن یک ایده ی اصلی در هر پاراگراف
۲) پرهیز از آوردن نکات زیاد در یک پاراگراف
۳) عدم وجود قاعده ی کلی در مورد طول پاراگراف

نکات کاربردی و کلی در مورد پاراگراف در نوشتن رایتینگ انگلیسی :

هر پاراگراف شامل جملاتی است که مرتبط با ایده ی اصلی است. اجزای تشکیل دهنده ی یک پاراگراف به صورت زیر می باشد:

 Topic Sentence: جمله ای است که معمولا و نه لزوما در ابتدای هر پاراگراف می آید که خواننده با خواندن آن به محتوای کلی پاراگراف پی می برد. این جمله به ندرت می تواند جمله ی پایانی یک پاراگراف هم باشد. ایده ی اصلی درTopic Sentence مطرح می شود.

 Supporting Sentences : جملاتی هستند که ایده ی اصلی را پشتیبانی می کنند. این بخش از پاراگراف می تواند شامل مثال و یا آمارهایی باشد که ایده ی مطرح شده را توضیح بدهد.

 Concluding Sentence : این جمله نتیجه گیری می باشد که در انتهای هر پاراگراف می آید. در این جمله باید تمامی نکته های مهم گفته شده از ابتدای پاراگراف را خلاصه کنید. هرگز نکته ی جدیدی را در این بخش پاراگراف مطرح نکنید.

و اما در مورد هر پاراگراف باید سه فاکتور اصلی پیوستگی (unity) ، ارتباط معنایی ( coherence) و تمامیت (completeness) رعایت شود.

در ادامه به توضیحات هر کدام به اختصار دقت کنید:

 پیوستگی (unity): تمامی جملات پشتیبان (supporting sentences) باید با ایده ی اصلی که قرار است در پاراگراف توضیح داده شود، مرتبط باشند.
 ارتباط معنایی ( coherence): تمامی ایده ها و جملات باید به شکل کاملا روان به دنبال هم بیایند و ارتباط آنها کاملا منطقی و قابل فهم برای خواننده باشد.
تمامیت(completeness): برای توضیح کامل و واضح ایده ی اصلی باید به اندازه ی کافی از جملات پشتیبان در پاراگراف استفاده کرد.

پس بطور خلاصه در مرحله ی planning باید این سوالات را از خودمان بپرسیم:

۱) گنجاندن کدام ایده ها در رایتینگ ضرورت دارد؟
۲) نوشتن کدام ایده ها را در رایتینگ ضرورتی ندارد؟
۳) چگونه ایده ها را سازماندهی کنیم؟

گام چهارم: حذف لغات بی محتوا در رایتینگ انگلیسی

هنگام نوشتن کلمات و لغات پوچ و بی محتوا را حذف کنید؛ این یک قاعده ساده هست که نوشته ی شما را روان و قابل فهم خواهد کرد.

 حتی الامکان کوتاه تر بنویسید. اگر می توانید با یک کلمه مفهوم را برسانید نیازی نیست دو تا کلمه بیاورید. و یا اینکه به جای دو کلمه نیازی به سه کلمه نیست. برای مثال نگویید very tired بگویید exhausted. کلمه very معنی خاصی را به جمله اضافه نمی کند و می تواند حذف شود . درمورد کلمات really , absolutely نیز این چنین است. به جای really tired , absolutely exhausted فقط می توانید بگویید exhausted.

به چند مثال دیگر توجه کنید:

 

SAY DON’T SAY
Consequently As a result
Nevertheless On the other hand

This will improve in the future.

This will get better in the future.

She helped me a lot / she helped me greatly/ she helped me.

She gave me a lot of help.

This will solve the problem.

Maybe this will solve the problem.

We need to find a teacher for our son.

We need to find someone who can teach our son.

 

نکته: کلماتی مثل maybe , perhaps در حالت عمومی کلمات غیر ضروری هستند. آیا وقتی در مورد چیزی مطمئن نیستید لازم است که در موردش در رایتینگ خودتان بنویسید؟ اگر می خواهید در مورد چیزی که مطمئن نیستید بنویسید از کلمات might , could استفاده کنید. به مثالها دقت کنید:

This might solve the problem.
This could solve the problem.

نکته : در برخی رایتینگ ها ممکن است با اینگونه جملات روبرو شوید:

• There are many advantages and disadvantages to this.
• Of course, there are two sides to this issue.
• In this essay, I will discuss all the ideas relevant to this point.

این جملات چه چیزی را به شما می گویند؟ آیا آنها اطلاعات مفید و مرتبط با موضوع را در اختیار شما قرار می دهند؟

این نکته استفاده از تعداد کلمات کمتر و جملات کوتاه تر موجب می شود رایتینگ بسیار روان و شفاف شود، بسیار حائز اهمیت است. همچنین رعایت این نکته ، به شما کمک می کند که روی موضوع و چیزهایی که می خواهید بنویسید تمرکز کنید.

سعی کنید هر جمله ای که می نویسید از خودتان بپرسید این جمله چه چیزی را به ایده های من اضافه می کند؛ این جمله چه چیزی را به مخاطب من می خواهد بگوید؛ و یا اینکه چگونه کمک می کند که به اهداف رایتینگ برسیم. اگر برای این سوالات جوابی پیدا نکردید بهتر است از نوشتن آن جمله صرف نظر کنید . پس جملات بالا چندان مناسب رایتینگ نمی باشند و می توانند حذف شوند. البته نوشتن این سبک رایتینگ کار چندان آسانی نیست.

در ادامه کمک خواهیم کرد که از پس این کار براحتی برآیید.

گام پنجم : کوتاه تر کردن جملات برای رایتینگ انگلیسی

حتی الامکان در نوشتن رایتینگ از جملات کوتاه و ساده استفاده کنید.

جملات کوتاه هم راحت خوانده می شوند و هم فهم آسانی دارند. این یک عقیده ی شخصی نیست بلکه یک واقعیتی است که در مورد آن تحقیقات زیادی صورت گرفته است.

عموما جملات طولانی سخت تر خوانده می شوند و سخت تر فهمیده می شوند.

اگر یک غیر نیتیو انگلیسی جمله ی طولانی بنویسید بسیار کار خطرناکی انجام می دهد به دلیل اینکه خالی بودن جمله از خطاهای گرامری و حتی زبانی بسیار شانس بالایی می خواهد.

خب حالا ممکن است بپرسید یک جمله چه تعداد کلمه داشته باشد نرمال هست؟ جواب ما اینست که حدود ۱۰ تا ۲۰ کلمه کافیست.

جملات بیش از ۲۰ کلمه ریسک بالایی دارند و شانس اینکه جمله ی شما را مبهم و غیر قابل فهم بکند را بالا می برد. بنابراین برای انجام اینکار همانطوری که قبلا اشاره شد سعی کنید حتما از کلمات و جملات کوتاه تری استفاده کنید.

یک سری راهکارهای دیگری وجود دارد که نوشته ی شما را کوتاه و شفاف می کند:

 در برخی مواقع استفاده از زمان مجهول ایده ی خوبی است اما زمانی از حالت مجهول استفاده کنید که واقعا نیاز به چنین کاری باشد. جملات مجهول طولانی هستند و درک و فهم سخت تری دارند. پس وقتی از زمان مجهول استفاده می کنید مطمئن شوید که چرا باید اینکار را بکنید و آیا ضرورتی برای انجام اینکار وجود دارد یا نه.پس دوباره تاکید می کنیم که فقط در مواقع ضروری از زمان مجهول استفاده کنید.

دوم اینکه تا جایی که ممکن است جملات خود را با فاعل شروع کنید.

 سوما از عبارت های موصولی (relative clause) مانند who, which, that, where, … استفاده نکنید مگر اینکه واقعا ضرورتی داشته باشد.

 اگر از کلمات ربط مثل and, but, or استفاده می کنید مطمئن باشید که دو جمله به هم مرتبط هستند. اگر با هم غیر مرتبط بودند جمله را به دو جمله ی کوتاهتر بشکنید. البته جملات طولانی همیشه بد نیستند؛ نویسندگان ماهر جملات طولانی بی عیب و نقصی را تولید می کنند که بسیار هم قابل فهم می باشد. اگر قرار باشد در مورد موضوع پیچیده رایتینگ بنویسید شما نیاز دارید که جملات پیچیده در نوشته ی خود داشته باشید تا ایده های پیچیده را توضیح دهید.

 

نکته ی مهم این است که تنها در مواردی از جملات پیچیده و طولانی استفاده کنید که واقعا ضرورتی برای این کار باشد و یا اینکه نتوانید آن را در جملات ساده بیان کنید.

مرور کلی

برای نوشتن یک رایتینگ انگلیسی خوب باید:

• شناخت درستی از مخاطب خود و انتظارات او داشته باشید.

• طرح ریزی قبل از شروع رایتینگ داشته باشید( قرار است چه چیزهایی در رایتینگ گنجانده شود و چه چیزهایی حذف شود و چگونه آنها سازماندهی شوند)

• ایده های خودتان را در قالب پاراگراف شفاف سازی کنید(در هر پاراگراف فقط یک ایده بگنجانید.)

• کلمات و جملات غیر ضروری را حذف کنید.

• حتی الامکان از جملات ساده و کوتاه تر استفاده کنید.(جملات کوتاه تر شفاف تر و قابل فهم ترند.)

اگر این موارد را رعایت کنید به شما قول خواهیم داد که یک رایتینگ بسیار خوبی را ارائه خواهید داد.

توصیه هایی برای نوشتن رایتینگ آکادمیک

۱) از مخفف ها ( contradictions) یا شکل های کوتاه شده استفاده نکنید.

 

SAY DON’T SAY
Do not

 

Don’t

Cannot*

 

Can’t
Should not

 

Shouldn’t
Could not

 

Couldn’t
Would not

 

Wouldn’t
Is not

 

Isn’t
Have not Haven’t

 

Has not

 

Hasn’t

 

 

 .یک کلمه است Cannot*  :نکته

  .استفاده نکنید  there are , there is از

دلیل اصلی این است که وقتی ما رایتینگ می نویسیم باید ایده های خودمان را مختصر و واضح بیان کنیم و نیازی به نوشتن جملات طولانی نیست و فقط کافیست به نکته ی اصلی اشاره کرده باشیم. اینها عبارات اضافه ای هستند که نیاز به بودن آنها در جمله نیست و می توانند حذف شوند.

به مثالهای بیشتر در جدول زیر توجه کنید:

SAY DON’T SAY

Students face many issues at university.

 

There are many issues that students face at university.

 

The UN supports many development projects.

 

There are many development projects that the UN supports.

 

 

جملات هر دو ستون درست هستند ولی اگر می خواهید یک جمله ی مناسب تر برای آکادمیک رایتینگ بنویسید مثل مثالهای ستون دوم بنویسید.

با حذف there are , there is جمله ی شما محکم تر می شود و دقیقا حق مطلب ادا می شود.

۳) از کلماتی مثل really, very, a lot, so خودداری کنید. این کلمات رایتینگ شما را ضعیف می کنند.

 

SAY DON’T SAY

Many students think university is difficult.

 

Many students think university is very hard.

 

Bill 399 is controversial.

 

Bill 399 is really controversial.

 

Many* the students live on campus.

 

A lot of the students live on campus.

 

Much* time is wasted.*

 

A lot of time is wasted.

 

 

*نکته: اگر اسم قابل شمارش باشد از many و اگر غیر قابل شمارش باشد از much استفاده می کنیم.

 

۴) از حالت معلوم (active) بجای مجهول ( passive) استفاده کنیم:

اگر رایتینگ در زمینه ی علمی باشد استفاده از مجهول در مواقع ضروری و در حد نرمال بلامانع هست اما اگر در شاخه ی علوم انسانی و علوم اجتماعی و تاریخ و روانشناسی باشد از حالت معلوم بجای مجهول استفاده کنید.

بنابراین در اکثر رایتینگ های دانشگاهی از حالت معلوم استفاده می شود.

فعل معلوم و مجهول در انگلیسی ( active & passive voice)چیست؟

فعلی که هم با فاعل و هم با مفعول بیاید فعل معلوم و فعلی که بدون مفعول بیاید فعل مجهول است.

 

حتما بخوانید (مقاله مرتبط) : جملات مجهول در انگلیسی

 

به مثالها توجه کنید:

 

PASSIVE VOICE ACTIVE VOICE

The meeting was cancelled.

He cancelled the meeting.

He was looked after by her aunt.

Her aunt looked after him.

 Healthcare reforms were implemented by Obama.

Obama implemented healthcare reforms.

 

The war was won by the French.

 

The French won the war.

 

 

 

 نکته: حالت معلوم نسبت به مجهول محکم تر (strong) است بنابراین بهتر است از حالت  معلوم در رایتینگ استفاده شود.

 

  • وقتی رایتینگ آکادمیک می نویسید از شکل strong  فعل ها استفاده کنید. مثال:

 

  • Weak verb: he gave assistance to my friend
  • Strong verb: he assisted my friend

حال فرق بین دو حالت چیست؟

در جمله ی اول   assistance اسم است ولی در جمله دوم با تبدیل آن به فعل جمله را strong  می کنیم.

برای تبدیل فعل weak  به  strong حالت فعل اسم را در جمله می نویسیم.

 

به مثالها توجه کنید:

STRONG VERB WEAK VERB
 

He objected.

 

 

He made an objection.

 

She investigated something.

 

She conducted an investigation.

 

audited  

did an audit

 

 

امیدواریم این مطلب راهنمای جامع چگونه رایتینگ انگلیسی بنویسیم  برای شما مفید بوده باشد. اگر این مطلب برایتان مفید بود ما را به دوستانتان معرفی کنید و لینک مقاله را در صفحات اجتماعی خود به اشتراک بگذارید و در انتها اگر سوال یا نظری دارید حتما در بخش نظرات مطرح نمایید ما در سریع ترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهیم داد.

4.7/5 ( 26 نظر )
4.5 11 votes
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در این دیدگاه
اطلاع از
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x