گرامر زمان آینده در انگلیسی

گرامر کاربرد زمان آینده در مکالمه انگلیسی

گرامر زمان آینده

در این مقاله آموزش گرامر زبان انگلیسی می خواهیم درباره زمان آینده یا همون future tense صحبت کنیم.

 

ARVE Error: Invalid URL https://dl.izolearn.com/website/Englishfree/1-Using the Future Tense in Conversation – English Grammar.mp4 in url
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

وقتی می خواهیم ازاین زمان در جملات و مکالمات خودمون استفاده کنیم باید این رو درنظر بگیریم که می خواهیم از یک کار برنامه ریزی شده (planned activity) حرف بزنیم یا یک کار برنامه ریزی نشده (unplanned activity).
برای مثال عمل traveling abroad که به معنای سفرکردن به خارج از کشور هست یک planned activity محسوب می شه. چراکه ماقبل از رفتن به سفر کارهایی مثل برداشتن پاسپورت، جمع کردن اسباب و وسایل، و ازاین دست رو انجام می دیم. یا عمل دیگه ای مثل an appointment to see a doctor که معنای تعیین وقت یا نوبت برای مراجعه به پزشک هست.

دو راه برای بیان planned activity وجود داره. یکی استفاده از be going to و دیگری present continuous یا همون حال استمراری.

به این دو مثال که در اونها ازbe going to استفتده کردیم توجه کنید:

 I’m going to visit Monica on Saturday.
I’m going to meet Mary at 5 O’clock.

جمله اول به این معنی هست که من قصد دارم Monica رو روز شنبه ببینم. و جمله دوم هم به این معنی که من قصد دارم یا می خوام Mary رو ساعت ۵ ملاقات کنم. درواقع ما در هردو مثال داریم درباره اعمالی حرف می زنیم که از قبل تصمیم به انجامش گرفتیم و براش برنامه ریزی کردیم.

همونطور که گفتیم راه دوم استفاده از present continuous یا همون حال استمراری هست. به طور معمول وقتی ازاین زمان استفاده میشه که می خواهیم درباره کاری حرف بزنیم که درحال حاضرداره اتفاق میفته. اما میتونیم ازاین زمان برای بیان کاری در زمان آینده هم استفاده کنیم، به شرطی که زمان دقیق و مشخص انجام اون کار درجمله ذکر بشه.

یعنی چیزی که ما بهش نیاز داریم یه قید زمان هست که مشخص کنه عمل مورد نظر ما دقیقا چه موقع استفاده می شه.

به این مثال توجه کنید:

 I’m visiting Monica on Sunday.

اگرمن این جمله رو بدون قید زمانش که on Sunday هست بگم منظورم اینه که دارم درباره زمان حال حرف میزنم و درحال حاضر هست که دارم با Mary ملاقات می کنم. پس مهمه که قید زمان رو حتما درجمله ذکر کنیم و دقیقا مشخص کنیم کاری که داریم ازش حرف می زنیم دقیقا کِی قراره اتفاق بیفته.

حالا بریم سراغ unplanned activities یا همون کارهای برنامه ریزی نشده که قبلا دربارش حرف زدیم. اگر بخواهیم دریک جمله تعریفش کنیم باید بگیم “something that you decide at this moment”. یعنی کاری که شما در لحظه تصمیم به انجامش می گیرید.

کاری نیست که از قبل برنامه ای برای انجامش داشته باشید، عملی هست که در آینده انجام میشه و قصد و برنامه ریزی قبلی برایش وجود نداشته. ما می تونیم با استفاده از فعل کمکی will برای بیان یک unplanned activity در زمان آینده صحبت کنیم.

مثلا فرض کنید که در اتاق کارتون پای تلفن هستید و دارید با شخصی به نام سارا حرف می زنید در همون لحظه رئیستون از شما می خواد که به اتاقش برید.شما اونجا پای تلفن میگید “Sara I will call you back.” یعنی باهات تماس می گیرم. کاری که شما قراره در آینده انجامش بدین و در همون لحظه تصمیم به انجامش گرفتید.

این امکان هم وجود داره که شما از هردو جمله استفاده کنید. مثلا اگر کسی از شما بپرسه :

what are you going to do on the weekend?”” یعنی آخر هفته قصد داری چیکار کنی؟ ، ممکنه کاری باشه که شما برای انجامش برنامه ریختی و از انجامش مطمئنید و در کنارش کار دیگه ای هم باشه که از انجامش مطمئن نیستید، کاری که ممکنه اتفاق بیفته و قطعی نیست. دراین شرایط شما میگید :

( I’m going to visit my mother. (planned) I’m going to have lunch with her. (planned
( And maybe I’ll go to a movie. (unplanned) Or I’ll go home and study. (unplanned

این قوانین در مکالمه ها صدق میکنه در نوشنه های رسمی مثل روزنامه ها حتی برای کارها و موارد برنامه ریزی شده هم از will استفاده میشه. مثلا در روزنامه ای نوشته شده :

ABS company will open a new factory in China in March.

درصورتیکه شما اگر بخواهید در یک مکالمه ازاین اتفاق صحبت کنید بگید:

 ABS company is going to open a new factory in China in March.

شاید بپرسید چرا؟! دلیلش اینه که استفاده ازwill رسمی تره یا به بیانی formal یا business like هست.

امیدوارم این نوشته که در مورد زمان آینده بود براتون مفید بوده باشه. توضیحاتی در همین موضوع را در اینجا می توانید مشاهده کنید.

اکنون نوبت شماست. اگر پرسشی دارید خوشحال می شویم در بخش دیدگاه در پایین همین صفحه مطرح کنید.

و اگر این مطلب براتون مفید بود ممنون میشیم اون رو به کمک دکمه های اشتراک گذاری که در پایین همین صفحه هست به اشتراک بگذرید( مخصوصا لینکدین 🙂 )

دسته بندی های پرطرفدار:

[maxbutton id="2"][maxbutton id="9"][maxbutton id="8"][maxbutton id="7"]
[maxbutton id="5"][maxbutton id="3"][maxbutton id="10"][maxbutton id="6"]
2.7/5 ( 3 نظر )
2.7 3 votes
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در این دیدگاه
اطلاع از
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x